Nađite svingere

Nordic Lifestyle Erotic Evening - Validation Party

Ovo je događaj za zvaničnu validaciju Ova opcija je dostupna samo parovima i pojedinkama

Svi SpicyMatch članovi koji prisustvuju ovom događaju, dobiće našu Zvanična Validacija. Molimo vas da  zahtevate Validaciju vašeg profila od osoblja na ulazu ovog događaja, i obavezno proverite da li ste dali dobro ime vašeg profila.

Opis

*For english translation choose language up in the right corner

Velkommen til en Erotisk Helaften!

Denne kvelden er viet til dere som liker et varmt miljø hvor kvelden flyter i gode konversjoner, erotisk pirring og selvfølgelig god sex. Kveldens tema er derfor erotikk og vi vil legge til rette for den rette stemningen gjennom kvelden.

Kleskode denne kvelden er erotisk;

  • Damer; møt opp i det du føler representerer deg og får deg til å føle deg sexy; det kan være undertøy, lakk og lær, korsett, eller ingenting. Du kan også selvfølgelig komme i en sexy kjole, men det vil ikke bli lagt opp til et felles klesskifte iløpet av kvelden, dette styrer dere selv.
  • Menn; møt opp i det du føler representerer deg og får deg til å føle deg sexy; det kan være undertøy, lakk og lær eller ingenting. Du kan også selvfølgelig komme i dress, skjorte og bukse, men det vil ikke bli lagt opp til et felles klesskifte iløpet av kvelden, dette styrer dere selv.

(Selv om dere syns olabukse og joggis er komfortabelt så ber vi dere om at dette blir liggende i kofferten/bagen til dere evt skal hjem)

Inkludert i prisen er:

  • Velkomstdrink (det er mulighet for å ta med egen drikke)
  • Lett mat og snacks
  • Kondomer, glidemiddel og oljer
  • Godt og trygt miljø for lek

Regler for festen;

INNGANG: 18.00 - 18.30, dersom du ankommer senere må du gi beskjed i god tid, vi ønsker å stenge dørene innen 18.30 slik at kvelden ikke blir sjenerende.

RØYKING: Alle rommene inne er ikke-røyk områder, men du har mulighet til å røyke ute i loungen.

Priser:

Parpris: Early Bird €70 (inntil 15.mars 2020 eller til utsolgt) etter dette €90

Kansellerings Policy:

Betalinger vil bli refundert med 50% inntil 15.06.20. Fra 16.06.20 vil ingen innbetalinger bli refundert eller kreditert. (Selv ikke i tilfelle sykdom). Billetter kan ikke bli gitt til andre eller videre solgt.

Uten forhåndsbetaling så er det ingen som vil få en 100% garanti for å kunne delta på festen.

 

Vær så snill å si ifra så snart som mulig om dere ønsker å delta. Vi gleder oss virkelig til å høre fra dere! Dere må gjerne anbefale par i deres egen sirkel som er like sexy og åpensinnede som dere, vi bare ber om at de tar kontakt med oss direkte først. Festen er hemmelig, vi ønsker ikke å blottlegge hverken oss eller dere. Vi ønsker å kun invitere "avslappede" par som er trygge på seg selv og hverandre og som ønsker å bytte partner. Vi har valgt å sette en aldersbegrensning på 50år, men unntak kan selvfølgelig skje. Vi forbeholder oss også retten til å avslå par fra gjestelisten og vil også sende dem hjem pga dårlig oppførsel på festene våre. Ikke forvent deg høy danse musikk, denne vil bli holdt litt i bakgrunnen slik at vi kan ha gode samtaler.

Dostupnost

Tip Kategorija Dostupnost Cena
!Early Bird! Couples Erotic Evening
Razno Dostupnost Rasprodato 70,00

Early Bird billetter er tilgjengelig inntil 15.mars eller til de er utsolgt.

Couples Erotic Evening Par Dostupnost Rasprodato 90,00
!Early Bird! Singel Mann
Pojedinac Dostupnost Rasprodato 60,00

Early Bird billetter er tilgjengelig inntil 15.mars eller til de er utsolgt.

Singel Kvinne Razno Dostupnost Rasprodato 60,00
Dobbeltrom
Par Dostupnost Rasprodato 135,00

Gjelder 1 dobbeltrom på lokasjon fra 12.sep - 13.sep. Inkl frokost.

Singel Mann Pojedinac Dostupnost Rasprodato 80,00